Keukens klachten? Een nieuwe keuken bestaat uit veel losse onderdelen. De kans dat er iets mis gaat met een nieuwe keuken is aanwezig. Er moet zoveel gemeten worden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een nieuwe auto, wat een kant en klaar product is.
Meestal variëren de klachten bij keukens van kleine problemen als te weinig plint, tot grotere klachten als werkblad past niet en moet opnieuw besteld worden. Klanten oordelen vaak zwaarder over de klachten dan over de positieve ervaringen die wel goed zijn gegaan.

Keukens klachten


Alle keukenzaken heeft bezoekers die ergens over klagen, ook probeert de keukenzaak het zo goed mogelijk te doen, maar dit gaat niet altijd goed. Het kan gebeuren dat een klant niet goed in het bestand is gezet en daardoor de keuken te laat geleverd krijgt.

Dit zijn natuurlijk allemaal slordigheidjes die niet mogen gebeuren, maar door de digitale methodes van tegenwoordig kunnen er dingen verdwijnen.

Voor al deze problemen hebben wij deze klachten sites, je kunt hierop je klacht achterlaten. De keukenzaken kijken ook op deze site en die kunnen je klachten lezen en het verbeteren, zodat het bij andere klanten wel goed gaat.

Mensen die een nieuwe keuken willen kopen kijken naar een keukenzaak waar zo min mogelijk klachten over zijn.

Keukens klachten lezen


Keukenklachten zijn een belangrijk onderdeel van de ervaringen in de ogen van de klant. Een klacht zal zwaarder wegen dan een goed gevoel.

Een klacht mag op keukenservaringen.nl geplaatst worden, mits de klacht duidelijk omschreven is en netjes blijft qua woordkeuze zal deze geplaatst worden.

Vaak worden alleen de klachten gedeeld in plaats van de positieve ervaringen. Zo wordt er niet altijd een goed beeld gegeven van de desbetreffende keukenzaak.

Gratis keukenboeken? Vol nieuwe tips en inspiratie.


keukens klachten